Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (4.02 secunde)
Ieri, la Alexandria, in prezenta ministrului delegat pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu, a avut loc ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Teleorman, Ionel Izina.
Cu acest prilej fostul comandant de nava comerciala Traian Basescu a rememorat marsul efectuat in anul 1974 la bordul navei scoala "Mircea” pe relatia Constanta-Alexandria-Beirut, in perioada cand era student in anul II al Institutului de Marina, cele mai spectaculoase amintiri fiind escaladarea catargelor in fiecare noapte, la ordinele unui fost superior.
In martie 1998, compania japoneza Koyo Seiko a cumparat 51% din actiunile societatii comerciale Rulmenti Alexandria, angajandu-se sa plateasca 57 de milioane de dolari.
Batranii spuneau ca fiecare familie primise 50 ha, doua perechi de boi, scutiri pe 50 de ani, si ca sosisera din sudul Basarabiei (28). ... Glodoasa, Troianca, Mamaica, Adabasi, Alexandria, Perepelitino, Santuia, Malai (pe langa Kirovograd);
Printul Otto Friedrich Ludwig de Bavaria, pe care grecii aveau sa il cunoasca sub numele de regele Othon, descindea astfel in tara de pastori si pescari, cu cativa latifundiari, destui turci si multi analfabeti, si care era mult mai mica decat Grecia de azi, ce sa mai vorbim de teritoriul intins din Imperiul Otoman in care locuiau greci (Atena avea cateva mii de locuitori, in vreme ce comunitatile grecesti din Smirna - Izmirul de azi - sau Alexandria aveau sute de mii).
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a apreciat vineri, la targul Agralimex, organizat la Alexandria, ca Romania trebuie sa produca tractoare cu GPS, pentru a fi competitive si a face fata realizarilor anului 2012 si nu celor din trecut.
Fostul premier Adrian Nastase a declarat vineri, la Alexandria, comentand candidatura lui Mircea Geoana la functia de premier, ca liderul PSD are, in primul rand, minte de premier si este sustinut de PSD.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
In aceeasi zi, seful statului a facut deplasari in judetul Arges, unde a vizitat societatea Dacia-Renault, in judetul Teleorman, la Rosiori de Vede, unde a avut o intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor locale si la Alexandria, unde a participat la un miting electoral.
In cadrul Biroului Politic, am validat propunerea conducerii centrale ca domnul Ion Vasile sa ocupe functia de presedinte intermar al organizatei judetene Buzau", a explicat Constantin, dupa sedinta conducerii PC, care s-a desfasurat la Alexandria.
Asta, pentru ca Mubarak l-a cunoscut cu ani in urma la Alexandria, in port, cand Basescu l-a intampinat zambitor cu:
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
"Am lucrat cativa ani in domeniul asistentei sociale, in admi¬nistratia publica, si nu oriunde, ci in Sectorul 5, adica in Ferentari, Rahova, Salaj, Magurele, Alexandria, Ghencea, Giurgiului", s-a prezentat consilierul cand Lazaroiu l-a chemat pe baricadele Muncii.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Am pierdut alegerile de doua ori, din cauza gafelor sale Aflat vineri, la Alexandria, cu ocazia lansarii volumului "Fragmente de viata si istorie traita", Ion Iliescu il ataca din nou pe Mircea Geoana pe care il face responsabil de pierderea a doua runde de alegeri, in 2004 si in 2009, punandu-l in categoria "indivizilor fara discernamant".
Daca centrul vietii politice romanesti se muta la Alexandria (nu la biblioteca) este semn ca lucrurile se schimba si ca evolutiile politice viitoare vor produce mari clivaje regionale", a conchis Vasile Dancu.
Liviu Dragnea s-a nascut in Teleorman, pe 28 octombrie 1962 in comuna Gratia.
Cele 20 de societati sunt Albesti Constanta, Autotransport Iasi, Barumc Anina, Becona Botosani, Bujortrans Targu Bujor, CCPR Brasov, Cisam Sannicolau Mare, Comlef Salonta, Fondantina Barlad, Goterm Campeni, ICMAV Bucuresti, IFCONS Ulmi, Maliuc Tulcea, Munca Ovidiu Constanta, Petrovest Bors, Remat Campulung Moldovenesc, Servicii Comunale Codlea, Sites Co Bucuresti, Trans-Alexandria Bucuresti si Transcar Braila.
google-analytics.com